Zaawansowane wyszukiwanie w katalogu

117 produkt(y) znalezione używając bieżących kryteriów wyszukiwania

Produkty 1 do 50 z 117

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ustaw kierunek rosnący
  1. PN-T-42116:1994 - wersja polska

    PN-T-42116:1994 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Funkcje sterujące do komunikacji tekstowej

    Wprowadza: ISO/IEC 10538:1991 [EQV]

  2. PN-ISO/IEC 8859-2:2001 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 8859-2:2001 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Zestawy znaków graficznych w jednobajtowym kodzie 8-bitowym -- Alfabet łaciński nr 2

    Wprowadza: ISO/IEC 8859-2:1999 [IDT]

  3. PN-ISO/IEC 6937:2004 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 6937:2004 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Zestaw kodowanych znaków graficznych do komunikacji tekstowej -- Alfabet łaciński

    Wprowadza: ISO/IEC 6937:2001 [IDT]

  4. PN-ISO/IEC 6523-1:2003 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 6523-1:2003 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Struktura do identyfikacji organizacji i części organizacji -- Część 1: Identyfikacja schematów do identyfikacji organizacji

    Wprowadza: ISO/IEC 6523-1:1998 [IDT]

  5. PN-ISO/IEC 6429:1996 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 6429:1996 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Funkcje sterujące dla zestawów kodowanych znaków

    Wprowadza: ISO/IEC 6429:1992 [IDT]

  6. PN-ISO/IEC 24724:2009 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 24724:2009 - wersja polska

    Technologia informatyczna -- Techniki automatycznej identyfikacji i gromadzenia danych -- Wymagania dotyczące symboliki kodów kreskowych Reduced Space Symbology (RSS)

    Wprowadza: ISO/IEC 24724:2006 [IDT]

  7. PN-ISO/IEC 2375:2004 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 2375:2004 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Procedura rejestracji sekwencji rozszerzających i zestawów kodowanych znaków

    Wprowadza: ISO/IEC 2375:2003 [IDT]

  8. PN-ISO/IEC 2022:1996 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 2022:1996 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Struktura kodu znaków i techniki rozszerzania

    Wprowadza: ISO/IEC 2022:1994 [IDT]

  9. PN-ISO/IEC 18004:2019-12 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 18004:2019-12 - wersja polska

    Technologia informatyczna -- Techniki automatycznej identyfikacji i gromadzenia danych -- Wymagania dotyczące symboliki kodów kreskowych Kod QR

    Wprowadza: ISO/IEC 18004:2015 [IDT]

  10. PN-ISO/IEC 16388:2007 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 16388:2007 - wersja polska

    Technologia informatyczna -- Techniki automatycznej identyfikacji i gromadzenia danych -- Wymagania dotyczące symboliki kodów kreskowych -- Kod 39

    Wprowadza: ISO/IEC 16388:1999 [IDT]

  11. PN-ISO/IEC 16022:2008 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 16022:2008 - wersja polska

    Technologia informatyczna -- Techniki automatycznej identyfikacji i gromadzenia danych -- Wymagania dotyczące symboliki kodów kreskowych Data Matrix

    Wprowadza: ISO/IEC 16022:2006 [IDT]

  12. PN-ISO/IEC 15938-4:2008 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 15938-4:2008 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 4: Dźwięk

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-4:2002 [IDT]

  13. PN-ISO/IEC 15938-4:2008/A2:2010 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 15938-4:2008/A2:2010 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 4: Dźwięk

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-4:2002/Amd 2:2006 [IDT]

  14. PN-ISO/IEC 15938-4:2008/A1:2009 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 15938-4:2008/A1:2009 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 4: Dźwięk

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-4:2002/Amd 1:2004 [IDT]

  15. PN-ISO/IEC 15938-3:2007 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 15938-3:2007 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 3: Obraz

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-3:2002 [IDT]

  16. PN-ISO/IEC 15938-3:2007/A4:2018-08 - wersja angielska

    PN-ISO/IEC 15938-3:2007/A4:2018-08 - wersja angielska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 3: Obraz

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-3:2002/Amd 4:2010 [IDT]

  17. PN-ISO/IEC 15938-3:2007/A3:2018-08 - wersja angielska

    PN-ISO/IEC 15938-3:2007/A3:2018-08 - wersja angielska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 3: Obraz

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-3:2002/Amd 3:2009 [IDT]

  18. PN-ISO/IEC 15938-3:2007/A2:2018-07 - wersja angielska

    PN-ISO/IEC 15938-3:2007/A2:2018-07 - wersja angielska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 3: Obraz

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-3:2002/Amd 2:2006 [IDT]

  19. PN-ISO/IEC 15938-3:2007/A1:2018-06 - wersja angielska

    PN-ISO/IEC 15938-3:2007/A1:2018-06 - wersja angielska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 3: Obraz

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-3:2002/Amd 1:2004 [IDT]

  20. PN-ISO/IEC 15938-1:2005 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 15938-1:2005 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 1: Systemy

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-1:2002 [IDT]

  21. PN-ISO/IEC 15938-1:2005/A2:2018-07 - wersja angielska

    PN-ISO/IEC 15938-1:2005/A2:2018-07 - wersja angielska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 1: Systemy

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-1:2002/Amd 2:2006 [IDT]

  22. PN-ISO/IEC 15938-1:2005/A1:2018-06 - wersja angielska

    PN-ISO/IEC 15938-1:2005/A1:2018-06 - wersja angielska

    Technika informatyczna -- Interfejs opisu zawartości multimediów -- Część 1: Systemy

    Wprowadza: ISO/IEC 15938-1:2002/Amd 1:2005 [IDT]

  23. PN-ISO/IEC 15459-2:2007 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 15459-2:2007 - wersja polska

    Technologia informatyczna -- Jednoznaczna identyfikacja jednostek transportowych -- Część 2: Procedury rejestracyjne

    Wprowadza: ISO/IEC 15459-2:1999 [IDT]

  24. PN-ISO/IEC 15459-1:2007 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 15459-1:2007 - wersja polska

    Technologia informatyczna -- Jednoznaczna identyfikacja jednostek transportowych -- Część 1: Postanowienia ogólne

    Wprowadza: ISO/IEC 15459-1:1999 [IDT]

  25. PN-ISO/IEC 15420:2018-06 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 15420:2018-06 - wersja polska

    Technologia informatyczna -- Techniki automatycznej identyfikacji i gromadzenia danych -- Wymagania dotyczące symboliki kodów kreskowych EAN/UPC

    Wprowadza: ISO/IEC 15420:2009 [IDT]

  26. PN-ISO/IEC 14755:2008 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 14755:2008 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Metody wprowadzania znaków z repertuaru ISO/IEC 10646 za pomocą klawiatury lub innego urządzenia wejściowego

    Wprowadza: ISO/IEC 14755:1997 [IDT]

  27. PN-ISO/IEC 14495-2:2005 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 14495-2:2005 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Bezstratna i prawie bezstratna kompresja obrazów statycznych ze skalą intensywności -- Część 2: Rozszerzenia

    Wprowadza: ISO/IEC 14495-2:2002 [IDT]

  28. PN-ISO/IEC 14495-1:2004 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 14495-1:2004 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Bezstratna i prawie bezstratna kompresja obrazów statycznych ze skalą intensywności -- Część 1: Metody podstawowe

    Wprowadza: ISO/IEC 14495-1:1999 [IDT]

  29. PN-ISO/IEC 13818-7:2010 - wersja polska

    PN-ISO/IEC 13818-7:2010 - wersja polska

    Technika informatyczna -- Kodowanie obrazów ruchomych i towarzyszącej im informacji dźwiękowej -- Część 7: Zaawansowane kodowanie dźwięku (AAC)

    Wprowadza: ISO/IEC 13818-7:2006 [IDT], ISO/IEC 13818-7:2006/Cor 1:2009 [IDT], ISO/IEC 13818-7:2006/Amd 1:2007 [IDT]

  30. PN-ISO 9160:1997 - wersja polska

    PN-ISO 9160:1997 - wersja polska

    Przetwarzanie informacji -- Szyfrowanie danych -- Wymagania dotyczące współpracy w warstwie fizycznej

    Wprowadza: ISO 9160:1988 [IDT]

  31. PN-ISO 6862:1999 - wersja polska

    PN-ISO 6862:1999 - wersja polska

    Informacja i dokumentacja -- Kodowany zestaw znaków matematycznych do wymiany informacji bibliograficznej

    Wprowadza: ISO 6862:1996 [IDT]

  32. PN-ISO 6630:1999 - wersja polska

    PN-ISO 6630:1999 - wersja polska

    Dokumentacja -- Bibliograficzne znaki sterujące

    Wprowadza: ISO 6630:1986 [IDT]

  33. PN-ISO 26429-4:2020-01 - wersja polska

    PN-ISO 26429-4:2020-01 - wersja polska

    Kino cyfrowe (D-cinema), pakowanie -- Część 4: Zastosowanie MXF JPEG 2000

    Wprowadza: ISO 26429-4:2008 [IDT]

  34. PN-ISO 26428-9:2020-01 - wersja polska

    PN-ISO 26428-9:2020-01 - wersja polska

    Master dystrybucyjny kina cyfrowego (D-cinema) -- Część 9: Struktura pikseli obrazu poziom 3 -- Formatowanie sygnału cyfrowego interfejsu szeregowego

    Wprowadza: ISO 26428-9:2009 [IDT]

  35. PN-ISO 26428-1:2020-01 - wersja polska

    PN-ISO 26428-1:2020-01 - wersja polska

    Master dystrybucyjny kina cyfrowego (D-cinema) -- Cześć 1: Charakterystyka obrazu

    Wprowadza: ISO 26428-1:2008 [IDT]

  36. PN-IEC 60050-704:2002 - wersja polska

    PN-IEC 60050-704:2002 - wersja polska

    Międzynarodowy słownik terminologiczny elektryki -- Część 704: Transmisja

    Wprowadza: IEC 60050-704:1993 [EQV]

  37. PN-I-10050:2002 - wersja polska

    PN-I-10050:2002 - wersja polska

    Technika informatyczna -- 7-bitowy kod do wymiany informacji w języku polskim

  38. PN-ETSI EN 319 521 V1.1.1:2019-04 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 521 V1.1.1:2019-04 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Wymagania polityki i bezpieczeństwa dla dostawców usług rejestrowanego doręczenia elektronicznego

    Wprowadza: ETSI EN 319 521 V1.1.1:2019 [IDT]

  39. PN-ETSI EN 319 422 V1.1.1:2016-05 - wersja polska

    PN-ETSI EN 319 422 V1.1.1:2016-05 - wersja polska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Protokół znakowania czasem oraz profile tokenu znacznika czasu

    Wprowadza: ETSI EN 319 422 V1.1.1:2016 [IDT]

  40. PN-ETSI EN 319 422 V1.1.1:2016-05 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 422 V1.1.1:2016-05 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Protokół znakowania czasem oraz profile tokenu znacznika czasu

    Wprowadza: ETSI EN 319 422 V1.1.1:2016 [IDT]

  41. PN-ETSI EN 319 421 V1.1.1:2016-05 - wersja polska

    PN-ETSI EN 319 421 V1.1.1:2016-05 - wersja polska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Wymagania polityki i bezpieczeństwa dla dostawców usług zaufania wydających znaczniki czasu

    Wprowadza: ETSI EN 319 421 V1.1.1:2016 [IDT]

  42. PN-ETSI EN 319 421 V1.1.1:2016-05 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 421 V1.1.1:2016-05 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Wymagania polityki i bezpieczeństwa dla dostawców usług zaufania wydających znaczniki czasu

    Wprowadza: ETSI EN 319 421 V1.1.1:2016 [IDT]

  43. PN-ETSI EN 319 412-4 V1.2.1:2022-05 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 412-4 V1.2.1:2022-05 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Profile certyfikatu -- Część 4: Profil certyfikatu dla certyfikatów stron internetowych

    Wprowadza: ETSI EN 319 412-4 V1.2.1:2021 [IDT]

  44. PN-ETSI EN 319 411-3 V1.1.1:2013-09 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 411-3 V1.1.1:2013-09 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Wymagania polityki i bezpieczeństwa dla dostawców zaufanych usług wydających certyfikaty -- Część 3: Wymagania polityki dla organów certyfikacji wydających certyfikaty kluczy publicznych

    Wprowadza: ETSI EN 319 411-3 V1.1.1:2013 [IDT]

  45. PN-ETSI EN 319 411-2 V2.4.1:2022-05 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 411-2 V2.4.1:2022-05 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Wymagania polityki i bezpieczeństwa dla dostawców usług zaufania wydających certyfikaty -- Część 2: Wymagania dla dostawców usług zaufania wydających certyfikaty kwalifikowane UE

    Wprowadza: ETSI EN 319 411-2 V2.4.1:2021 [IDT]

  46. PN-ETSI EN 319 411-1 V1.3.1:2021-12 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 411-1 V1.3.1:2021-12 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Wymagania polityki i bezpieczeństwa dla dostawców usług zaufania wydających certyfikaty -- Część 1: Wymagania ogólne

    Wprowadza: ETSI EN 319 411-1 V1.3.1:2021 [IDT]

  47. PN-ETSI EN 319 401 V2.3.1:2021-12 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 401 V2.3.1:2021-12 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Ogólne wymagania polityki dla dostawców usług zaufania

    Wprowadza: ETSI EN 319 401 V2.3.1:2021 [IDT]

  48. PN-ETSI EN 319 162-2 V1.1.1:2016-06 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 162-2 V1.1.1:2016-06 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Powiązane Kontenery Podpisu (ASiC) -- Część 2: Dodatkowe kontenery ASiC

    Wprowadza: ETSI EN 319 162-2 V1.1.1:2016 [IDT]

  49. PN-ETSI EN 319 162-1 V1.1.1:2016-06 - wersja angielska

    PN-ETSI EN 319 162-1 V1.1.1:2016-06 - wersja angielska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Powiązane Kontenery Podpisu (ASiC) -- Część 1: Podstawowe części składowe i bazowe kontenery ASiC

    Wprowadza: ETSI EN 319 162-1 V1.1.1:2016 [IDT]

  50. PN-ETSI EN 319 142-2 V1.1.1:2016-06 - wersja polska

    PN-ETSI EN 319 142-2 V1.1.1:2016-06 - wersja polska

    Podpisy elektroniczne i infrastruktura (ESI) -- Podpisy cyfrowe w formacie PAdES -- Część 2: Dodatkowe profile podpisów w formacie PAdES

    Wprowadza: ETSI EN 319 142-2 V1.1.1:2016 [IDT]

Produkty 1 do 50 z 117

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ustaw kierunek rosnący